1. ročník svadobnej výstavy „Your day, Your way“

Máte termín na svadbu a chýba Vám všetko ostatné? Nemáte termín, no rozmýšľate o svadbe? Alebo jednoducho milujete všetko, čo so svadbou súvisí, tak ako my?

Získajte inšpiráciu na jedinej svadobnej výstave v Prešove, ktorá sa uskutoční v historických priestoroch  PKO Čierny orol v nedeľu dňa 18.2.2018 od 10:00 do 18:00.

Viac ako 40 exkluzívnych dodávateľov svadobných služieb „ pod jednou strechou“, ktorí Vám ponúknu to najlepšie, čo na trhu nájdete. Čakajú na Vás výstavné zľavy, bohatý sprievodný program a možnosť vyhrať hodnotné ceny.

To nie je všetko! Prvých 200 párov, ktorí prídu na svadobnú výstavu, dostane darčekový poukaz v hodnote 50 Euro, ktorý je možné využiť pri rezervácii svadobnej cesty alebo dovolenky (s neobmedzenou platnosťou). Samozrejme poukaz dostanú aj budúce nevesty, ktoré prídu bez ženíchov a naopak 🙂

Vstup je dobrovoľný. Svadbou sa vytvára rodina a nie všetci majú to šťastie mať rodinu. Všetko, čo vyzbierame, pôjde na kúpu pomôcok a hračiek pre deti, ktorým rodina chýba. Aspoň takto sa pokúsime detičkám v detskom domove spríjemniť deň.

Ak ste dodávateľ, a chcete sa prezentovať na našej výstave, kontaktujte nás na eventfoto.sk@gmail.com.

Tešíme sa na Vás!

Tím Event Foto